0 Kč

Rozdíl mezi domácím a kupovaným chlebem


Ochutnejte domácí pečivo z čerstvě namleté mouky a poznejte ten rozdíl!

     Čerstvá celozrnná mouka v sobě obsahuje kromě jádra i klíček a obal, kde se nacházejí ty nejcennější složky obilného zrna. Čerstvá mouka je zdravá, plnohodnotná potravina. Je zdrojem vitamínů-především B1, minerálů, enzymů,esenciálních mastných kyselin, enzymů, stopových prvků a zvláště vlákniny.

    JAKÝ JE ROZDÍL?

Domácí chléb : mouka, droždí, sůl, voda

x

Konzumní chléb : pšeničná mouka, voda, droždí, pšeničný protein, sůl, ocet, dextróza, sojová mouka, rostlinný tuk, emulgátor E472e, antioxidant E300, konzervační propionát kalcia,... .

(převzato z knihy Domácí pečivo od Richarda Bertineta)

inPage.cz - webové stránky, doména a webhosting snadno.